Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter On Tour
Januari 2020
In januari te zien bij Movies that Matter On Tour: Ghost Fleet

Ghost Fleet was op het afgelopen Movies that Matter Festival de grote winnaar en nam daar zowel de BNNVARA Publieksprijs als ook de Activist Documentary Award mee naar huis. In januari brengen we de film naar 17 filmtheaters in heel Nederland, in combinatie met een naprogramma.

Opzienbarende, prachtig gemaakte documentaire over moderne slavernij in Thailand. Duizenden mannen worden er gedwongen dag en nacht te werken op vissersboten; ze zijn onbetaald en zijn soms jarenlang van huis. Activist Patima Tungpuchayakul zet zich in om ex-slaven te helpen en de duistere kanten van deze miljoenenindustrie wereldkundig te maken.

Bekijk hier waar en wanneer Ghost Fleet te zien is.

Lees meer
Duistere kant van de visindustrie

Thailand is een van de grootste leveranciers van vis ter wereld, maar door overbevissing raken de ooit zo rijk gevulde Thaise zeeën leeg. Schepen moeten steeds verder de zee op en zijn soms jaren onderweg, waardoor interesse in het vissersberoep afneemt. Mensensmokkelaars zien er brood in en ontvoeren mannen uit de omringende landen om de vis te vangen.

Meer informatie
Spread the Word!

Movies that Matter stuurt deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of social media.

Indien je meer informatie wenst of een winactie wil opzetten met ons voor deze film, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl.

Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube