Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter On Tour
Februari 2020
In februari te zien bij Movies that Matter On Tour: Camille

In februari gaat een nieuw seizoen van Movies that Matter On Tour van start! Als voorpremière voor ons festival brengen we in deze maand de film Camille naar 17 filmtheaters in heel Nederland, in combinatie met een naprogramma.

Camille is een krachtige biopic over de Franse fotografe Camille Lepage, die door de Centraal-Afrikaanse Republiek reist om daar de burgeroorlog te fotograferen. In felrealistische scènes wordt de complexiteit van het conflict inzichtelijk, waarbij de filmmaker te allen tijde oog heeft voor de menselijke kracht om de moeilijkste situaties met waardigheid te trotseren.

Bekijk hier waar en wanneer Camille te zien is.

Camille Lepage

De Franse oorlogsfotografe Camille Lepage had als doel conflicten waar in het wereldnieuws te weinig over verteld werd, weer te geven. Haar werk werd gepubliceerd in onder anderen The New York Times, Le Monde, The Guardian, BBC, Washington Post en Amnesty Press. Op 12 mei 2014 is Lepage op 26-jarige leeftijd omgekomen toen ze bezig was met een reportage over kinderen in diamantmijnen in het westen van de Centraal Afrikaanse Republiek. 

Spread the Word!

Movies that Matter stuurt deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of social media.

Indien je meer informatie wenst of een winactie wil opzetten met ons voor deze film, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl.

Amnesty  NPL-DEF  BNNVARA  Trouw - verdieping   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube