Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter On Tour
December 2020
IN december TE ZIEN BIJ MOVIES THAT MATTER ON TOUR: MAI KHOI & THE DISSIDENTS


Mai Khoi & The Dissidents werd geselecteerd voor MtMF2020 als deel van de Activist competitie. Nu brengen we de film naar 16 theaters door heel Nederland.

Over de film:
Ontmoet Mai Khoi, ook wel de Vietnamese Lady Gaga genoemd, in deze persoonlijke documentaire. We volgen Mai Khoi nadat ze van lievelingetje van het regime in een activiste veranderd is die gedwarsboomd wordt door de regering. Als grote popster spreekt ze zich uit voor bijvoorbeeld vrouwenrechten en LGBT-rechten, maar de autoriteiten proberen haar tot zwijgen te brengen. Door haar activisme krijgt ze echter wereldwijde bekendheid. Tijdens de opnames van haar politieke album Dissent, voelt ze dat ze niet meer veilig is in Vietnam.

Bekijk hier waar en wanneer Mai Khoi & The Dissidents te zien is.

Activist tijdens een wereldwijde crisis

In september bracht Mai Khoi nog een nieuw nummer genaamd 'Antibodies' uit samen met Lebanese songwriter Hamed Sinno. Het nummer in Vietnamees en Arabisch gaat over de coronapandemie en is bedoeld om de aandacht te vestigen op de bedreiging van artistieke vrijheid. Lees meer over dit nummer hier.

SPREAD THE WORD!

Movies that Matter stuurt deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van jouw achterban middels website, nieuwsbrief en/of social media.

Indien je meer informatie wenst of een winactie wil opzetten met ons voor deze film, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl.

NPL  Amnesty   Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube