Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter Kinderen in de hoofdrol op Movies that Matter Festival
Let the children play

Het Movies that Matter Festival, 20-26 maart, presenteert deze editie vijf speelfilms waarin kinderen en jongeren de hoofdrol spelen. De veelvuldig bekroonde openingsfilm La jaula de oro vertelt het verhaal van vier tieners die vanuit Guatemala een hachelijke reis ondernemen om in de Verenigde Staten hun geluk te vinden. In Pelo Malo maken we kennis met Junior die, omringd door de Braziliaanse machocultuur, probeert zijn ware identiteit te achterhalen. Before Snow Falls is een spannende roadmovie over familie, liefdes en eerwraak. The Rocket voert de kijker mee naar Laos waar de jonge Ahlo zijn dromen najaagt. Before Night Falls tenslotte, is een poetisch drama over een veel te jong bruidje dat haar huwelijksnacht tegemoet gaat.

en verder...

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 20 t/m 26 maart 2014.  In Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui en Het Nutshuis in Den Haag presenteert dit internationale film- en debatfestival een week lang zo'n 70 speelfilms en documentaires, dagelijkse talkshows, debatten, muziekoptredens en een expositie. Het is een ontmoetingsplek voor publiek en internationale gasten als filmmakers, politici, journalisten en kunstenaars. Mis het niet!

Met dit jaar de themaprogramma's ATOMIC, aansluitend bij de Nucleaire top in Den Haag;  LOVE, over -verboden- liefdes; GREED, over de enorme inkomensongelijkheid in de wereld; COLOURS, over vooroordelen en discriminatie en MEXICO. 

Ook tijdens de NSS top in Den Haag is het festival goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Klik hier voor meer festivalinfo en hier om direct kaarten te reserveren.
En abonneer u hier op de gedurende het festival dagelijkse digitale nieuwsbrief Daily Matters.

Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube