Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter Oktoberfilm
THE ATTACK
'THE ATTACK' in Movies that Matter On Tour

Movies that Matter On Tour brengt de spannende speeflilm The Attack in oktober naar filmtheaters in heel Nederland. De film was afgelopen voorjaar op het Movies that Matter Festival in Den Haag te zien en won in 2013 de hoofdprijs op het Film By the Sea festival, maar was tot nu toe niet in de reguliere filmtheaters te zien.


De film vertelt het verhaal van Amin Jaafari: een gerespecteerde Palestijnse arts in een ziekenhuis in Tel Aviv. Hij heeft zich nooit met het Israëlisch-Palestijnse conflict willen bemoeien, tot er op een dag een bom afgaat in het centrum van de stad. Amin behandelt de slachtoffers en keert na een uitputtende dag terug naar huis, dat hij leeg aantreft. Wanneer blijkt dat zijn vrouw is omgekomen bij de aanslag, begint de arts aan een gevaarlijke zoektocht naar de dader.


'The Attack' is Nederlands of Engels ondertiteld. Op de  websites van de deelnemende theaters staat hierover meer informatie.

Data, tijden en locaties:

Ma 6 okt          19.00 uur        Louis Hartlooper Complex, Utrecht

Ma 6 okt          19.30 uur        Lumière, Maastricht

Ma 6 okt          20.00 uur        Theater Ins Blau, Leiden

Wo 8 okt          19.30 uur        Kriterion, Amsterdam

Do 9 okt          19.30 uur        Lumen, Delft

Zo 12 okt         14.00 uur        Filmhuis Den Haag

Zo 12 okt         15.00 uur        Verkadefabriek, Den Bosch

Di 14 okt          19.30 uur        Gigant, Apeldoorn

Di 14 okt          20.00 uur        Filmtheater Hilversum

Di 14 okt          21.00 uur        Vera Zienema, Groningen

Wo 15 okt        19.00 uur        Focus Filmtheater, Arnhem

Di 21 okt          20.00 uur        Cinema Middelburg


Movies that Matter stuurt u deze aankondiging met het vriendelijke verzoek om deze film onder de aandacht te brengen van uw achterban middels website, nieuwsbrief en/of sociale media. Indien u meer informatie wenst of geen bericht meer van Movies that Matter wenst te ontvangen, neem dan contact op via info@moviesthatmatter.nl

Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube