Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter Azie uitgelicht op Movies that Matter Festival
azie uitgelicht

Het Movies that Matter Festival, van vrijdag 18 - zaterdag 26 maart in Den Haag, presenteert dit jaar tien speelfilms en documentaires uit en over Azië. Kleine en grote verhalen, bekende en onbekende verhalen, maar allemaal bijzondere verhalen die ogen openen. Dit zijn: The Chinese Mayor, DheepanDriving with Selvi, Hooligan SparrowI am Sun MuThe Propaganda Game, Sonita, en het drieluik De Stand van de Maan, de Stand van de Zon en de Stand van de Sterren.

Bij de meerderheid van de filmvertoningen vinden nagesprekken plaats met de filmmakers, experts, journalisten of andere inspirerende gasten.

en verder...

In Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui en Het Nutshuis in Den Haag presenteert dit internationale film- en debatfestival een week lang 80 speelfilms en documentaires, dagelijkse talkshows, debatten, muziekoptredens en exposities. Het is een ontmoetingsplek voor publiek en internationale gasten als filmmakers, politici, journalisten en kunstenaars.

Met dit jaar themaprogramma's over onder meer eerlijke handel, vluchtelingen, oorlog & vrede en persvrijheid. Lees hier verder. De kaartverkoop is begonnen!

Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube