Indien u deze aankondiging niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie
Logo Movies that Matter 'war & peace' @ movies that matter festival
war & peace @ movies that matter festival
Zolang er oorlogen woeden, zullen hier films over gemaakt worden. Ook dit jaar presenteert het festival tal van speelfilms en documentaires die onze ogen openen voor vergeten oorlogssituaties, voor heldhaftige mensen die zich inzetten voor de vrede in hun land en voor verhalen die ons aan het denken zetten over ethische dilemma's. Een greep uit het aanbod: 15 Minutes, The Dvor Massacre7 Days in SyriaAlisa in WarlandThe Black FlagChechnya, War without TraceA Haunting History, KrigenNNA Perfect DayDer Staat gegen Fritz Bauer.
 
Bij de meeste vertoningen vinden inleidingen of nagesprekken plaats met internationale gasten en op woensdag 23 maart is er om 21:00 uur een talkshow over dit thema.
en verder...

In Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui en Het Nutshuis in Den Haag presenteert dit internationale film- en debatfestival een week lang 80 speelfilms en documentaires, dagelijkse talkshows, debatten, muziekoptredens en exposities. Het is een ontmoetingsplek voor publiek en internationale gasten als filmmakers, politici, journalisten en kunstenaars.

Met dit jaar themaprogramma's over onder meer eerlijke handel, vluchtelingen, oorlog & vrede en persvrijheid. Lees hier verder. De kaartverkoop is begonnen!

Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief, klik dan hier om u af te melden Movies that Matter on Twitter  Movies that Matter on Facebook  Movies that Matter on Instagram  Movies that Matter on Youtube