Sinner in Mecca Nice People Atomic Heart
Rainbow Still Experimenter Krigen
Frame by Frame This is Exile The Land of the Enlightened
sidebar image

Movies that Matter Festival 2017

Op het Movies that Matter Festival kun je in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui van 24 maart tot 1 april 2017 zo’n 60 mooie speelfilms en actuele documentaires bezoeken. Ook zijn er dagelijkse talkshows, muziekoptredens en exposities. Op dit moment zijn wij druk bezig met de selectie van de films en het samenstellen van het programma. De filmselectie staat vanaf medio februari op onze website. Via de nieuwsbrief en sociale media blijf je op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen.

Tipje van de sluier

In het A Matter of ACT programma is dit jaar de humoristische documentaire Tickling Giants te zien over TV-komiek werd Bassem Youssef. Ook wel bekend als de ‘Egyptische John Stewart’. Met zijn satirische programma tart hij de grenzen van het toelaatbare in Egypte, waar de persvrijheid sinds de Arabische revolutie weinig terreinwinst heeft geboekt. In What Tomorrow Brings zien we hoe de vrijgevochten Razia Jan de allereerste meisjesschool opricht in een afgelegen, conservatief Afghaans dorpje.

In het Camera Justitia programma is de speelfilm Apprentice te zien, waarin de 28-jarige Aiman in het reine probeert te komen met de misdaden van zijn vader.

Het Movies that Matter Festival wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door tal van partners.

movies that matter festival 2017

Van 24 maart tot en met 1 april vindt in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui de tiende Haagse editie van het Movies that Matter Festival plaats. Op dit moment zijn wij druk bezig met de selectie van de films en het samenstellen van het programma. De filmselectie staat vanaf medio februari op onze website. Via de nieuwbrief en sociale blijf je op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen.

Het Movies that Matter Festival wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door tal van partners.

Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen
sidebar image

Nanfu Wang

Zoeken in Films

ZOEKEN ALGEMEEN

Nieuwsbrief Festivalkrant
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Youtube