movies that matter @ home

MtM & De Correspondent

Iedere maand vertonen we tijdens de laatste week van de maand i.s.m. het digitale journalistieke platform De Correspondent online gratis een movie that matters, voorafgegaan door een inleidend artikel op vrijdag. Op donderdagavond kunnen leden met elkaar en met, internationale, gasten als de regisseur in gesprek gaan over de film. Lees hier verder.

mtm & cinetree

Cinetree is een online platform dat een maandelijkse selectie biedt aan 'films die je gezien moet hebben' en maakt met de winst nieuwe films en documentaires mogelijk. De films en documentaires op Cinetree worden geselecteerd door toonaangevende curatoren zoals Humberto Tan, Adriaan van dis en ook door onze eigen artistiek directeur Dirk van der Straaten. Lees meer

mtm & filmthuis

Ook films uit het On Tour-programma kun je thuis bekijken. De online filmzaal Filmthuis.nl biedt maandelijks via de websites van diverse filmtheaters movies that matter digitaal aan. Kijk wanneer je wilt, waar je wilt een spraakmakende film.

DVD BOX 10 JAAR MOVIES THAT MATTER

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Movies that Matter in 2016 brachten we in samenwerking met Cinéart Nederland een DVD-box uit met drie spraakmakende films die in het eerste decennium van het bestaan van stichting zijn uitgekomen. Veelbekroonde speelfilms die aansluiten bij de missie van Movies that Matter: films die ogen openen, die onze kijk op de wereld aanscherpen. De films zijn Nederlands ondertiteld.

De box kost € 19,95 en is te koop via de Amnesty webshop.